PERONÉ TOUR 2001
Tot estava previst i llest, el destí era Sudàfrica, Botswana, Namíbia. Era un viatge que feia temps volia fer, feia temps que preparava.... i una setmana abans un mes que estúpid accident de moto ho va engegar tot a fer punyetes. :-( El terra brut, per no perdre la costum a la Barcelona que ens estan construint, la Barcelona dels turistes que no pas la dels que hi hem de viure. :-(( El diagnòstic era clar trencament de peroné, i resulta que encara vaig estar de sort perquè no hi va haver també trencament de lligaments, al menys sembla que no. El resultat és, de moment, 6 setmanes de guix i un període encara per determinar de recuperació (01/08/2001).
TRENCADA ORIGINAL
Un s'ha de prendre les coses mes o menys com venen, amb el millor humor possible i passant-ho com bonament es pugui, certament sempre hi ha algú que està pitjor, i amb problemes molt mes importants, etc, etc, certament, però també n'hi ha d'altres que s'estan tocant els ous a la platja la mar de feliços, o disfrutant d'unes vacances merescudes i jo estic enguixat passant calor i enganxat tot el dia a una (o mes d'una) cadira així que bastant putejat. Com algú em torni a dir que encara he estat de sort possiblement l'engegui a la merda. De manera que he decidit mostrar l'evolució de la trencada, si puc quan recuperi la meva mobilitat posaré també una fotografia del lloc de l'accident, per si algú mes pot evitar la caiguda.
Trencada original, dia: 28/06/2001

La trencada original s'aprecia perfectament en aquesta radiografia, clica a l'interior per veure la zona ampliada, també he posat una mes contrastada per que es vegi molt mes clar, clica aquí per veure-la.

Control, dia: 18/07/2001
(4 setmanes)
RADIOGRAFIA DE CONTROL
La veritat és que jo al veure la radio aquesta i veient que han passat 4 setmanes em vaig acollonir, ja que no sembla que res hagi millorat... però jo no hi entenc. El metge diu que va bé. Es veu que el problema principal son els primers 15 dies on es forma una fibra, si durant aquest període l'os es mou no solda bé, llavors s'ha d'obrir, operar i posar una placa, de manera que si es mou és un molt mal senyal. Aquest nomès s'ha mogut una miqueta, menys d' 1 mm, i segons el metge no ha de donar cap mena de problema. clicant al damunt de l'imatge es veu una ampliació, i aquí una en positiu.
   

© Albert Farreras  
comentaris, critiques o aclaracions aquí
tornar